Gran acollida de la primera edició del Festival Instants

jul. 25, 2019 | Notícies

L’actuació de Halldór Már, el dissabte 20 de juliol, ha posat punt final a la primera edició del Festival Instants que ha organitzat els Cellers Carol Vallès. El cicle de concerts de petit format ha tingut una gran acollida de públic i els organitzadors han hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides en els tres recitals.

El director de Carol Vallès ha fet un molt bon balanç d’aquesta primera edició i considera que la fórmula de l’èxit ha estat l’equilibri entre una programació musical de qualitat, l’excel·lent oferta gastronòmica i vitivinícola i l’entorn on està ubicat Can Parellada. La proposta ha cridat l’atenció de diferents polítics, actors i actrius i presentadors de televisió catalans que no s’han volgut perdre les actuacions de Roger Mas, Sara Pi o Halldór Mar.

Gràcies a la bona acollida que han tingut els concerts, que han congregat més d’un centenar de persones cada dissabte d’aquest mes de juliol, els organitzadors ha confirmat una segona edició del festival de cara a l’estiu del 2020.

La música tornarà a sonar dissabte 27 de juliol al pati dels Carol Vallès amb l’actuació de Celeste Alías i Manel Fortià en el marc del Festival VinyaSons Ametller Origen. L’esdeveniment comptarà amb una visita al celler, un concert i la degustació d’un menú de 9 tapes ideades pel xef Héctor Marina amb productes d’Ametller Origen.