Participeu en un estudi europeu per avaluar l’impacte de la ramaderia

juny 7, 2022 | Notícies

El projecte H2020PATHWAYS vol recollir l’opinió de les parts interessades en la ramaderia. Amb l’objectiu de reduir l’impacte mediambiental i, al mateix temps, respondre a la demanda social de productes carnis i lactis segurs, nutritius i assequibles, aquest projecte també tracta d’identificar i augmentar les pràctiques sostenibles al llarg de les cadenes de subministrament i producció del sector ramader europeu.

De la granja a la taula

Coordinat per la Universitat Sueca de Ciències Agrícoles (SLU) i integrat per 28 socis de 12 països, aquest projecte, de cinc anys de durada (2021-2026) i dotat amb 9 milions d’euros, contribueix a l’estratègia de la UE “de la granja a la taula”, que es troba en el centre del Pacte Verd de la UE. 

Aquest projecte ha elaborat recentment una enquesta per a preguntar a les parts interessades de la UE i dels Estats membres “Quina és la seva opinió respecte a la importància dels serveis dels ecosistemes que poden veure’s afectats (positiva o negativament) per la ramaderia?”

Podeu trobar i respondre l’enquesta en el següent enllaç:

https://es.surveymonkey.com/r/Pathways61-Spanish