Agropres organitza una jornada tècnica a la Fira de Sant Miquel de Lleida

set. 27, 2022 | Notícies

Com ja és habitual, la nostra associació organitza una jornada tècnica en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida.

Enguany, hem volgut incidir en la recerca de solucions pel sector agrari davant els efectes de la crisi climàtica, i porta per titol:“ASSEGURAR LA PRODUCCIÓ FRUITERA FRONT LES GELADES I PEDREGADES: OPCIONS ECONÒMIQUES” .

Tindrà lloc el dissabte dia 1 d’Octubre a les 10.00.hores, al saló Segrià de la Fira de Lleida (Avinguda President Josep Tarradellas, s/n, 25001 Lleida).

Comptarà amb la participació de responsables i tècnics de l’ICEA (Institució Catalana d’Estudis Agraris), AFRUCAT (Associació Empresarial de Fruita de Catalunya), i ETSEA_UDL (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària- Universitat de Lleida), entre d’altres organitzacions.

L’assistència és gratuita. Us hi esperem!