El carboni és un element fonamental per al desenvolupament de les plantes, especialment durant la...
Blog
Evolució de la producció ramadera i els preus als EUA fins al 2034
La producció ramadera als Estats Units experimenta cicles naturals d’expansió i contracció...
Vi sense alcohol a la Unió Europea? Brussel·les busca nous termes per regular-lo
La Unió Europea podria estar a punt d’introduir canvis significatius en la forma de denominar els...
Alt risc de pèrdua de carboni orgànic als sòls agrícoles de la UE
Un estudi recent publicat a Nature Communications i dirigit pel Centre Comú de Recerca (JRC)...
El benestar animal, clau per a una producció ramadera més eficient i sostenible
Garantir el benestar animal no és només una qüestió ètica, sinó també una necessitat per millorar...
Aprovat al congrés el text definitiu de la llei de prevenció del malbaratament alimentari
El passat dijous 20 de març, el Congrés dels Diputats va concloure la tramitació de la nova Llei...
Desconfiança del consumidor davant dels aliments biotecnològics
El Departament d'Agricultura dels Estats Units (USDA) estima que, per satisfer la demanda...
Impacte dels aranzels dels EUA en els aliments catalans
Segons la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), les exportacions d’oli d’oliva...
Previsions de la FAO: lleuger augment de la producció mundial de blat el 2025
La FAO ha publicat el seu darrer informe sobre l’oferta i la demanda de cereals, en què pronostica...
Fes-te soci
Connecta amb professionals apassionats i dedicats que comparteixen l’amor per la informació en els sectors agrari i agroalimentari.