Unes cent persones assisteixen al concert inaugural del Festival Instants entre vinyes

jul. 9, 2019 | Notícies

El cantautor Roger Mas ha donat el tret de sortida a la primera edició del Festival Instants, un cicle de tres concerts de petit format que se celebra els dissabtes de juliol al capvespre al pati de Can Parellada dels Cellers Carol Vallès a Subirats.

Més d’un centenar de persones han gaudit de l’espectacle del músic solsoní, que ha fet un repàs del seu repertori poètic més conegut, on destaquen versions de grans autors catalans com Jacint Verdaguer i Joan Maragall.

En un espai íntim d’estil mediterrani, a l’aire lliure i envoltat de vinyes, Roger Mas s’ha mostrat molt proper al públic i ha compartit anècdotes personals sobre la seva relació amb el Solsonès i la importància de la natura i la terra en la seva obra. També ha compartit algunes de les seves influències artístiques i ha recitat diversos fragments del seu llibre El dolor de la bellesa (Empúries, 2017).

Abans del concert, els assistents han degustat el Pit-Roig, un Brut Nature ecològic 100% Pinot-Noir, produït al mateix celler, en una copa de gran qualitat gràcies a la col·laboració amb Riedel, i un tàrtar de tomàquet rosa amb remolatxa als cítrics cortesia d’Ametller Origen.

A més a més, el públic ha gaudit de l’oferta gastronòmica gràcies als formatges Xerigots, els platets de La Botigueta del Mig, els Gelats la Xixuneta i el servei de cavabar de Cellers Carol Vallès.

El Festival Instants continua aquest dissabte 13 de juliol amb l’actuació de Sara Pi. Halldór Már serà l’encarregat de concloure el 20 de juliol la primera edició del cicle de concerts. Encara es poden comprar entrades a instants.cat