Ja n’hi ha prou d’envair granges

jul. 14, 2019 | Opinió |

Una nova granja, aquesta vegada de vaques de llet (Can Tramuntet, a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental), ha rebut la invasió d’unes 200 persones que alteren la vida del bestiar i dels animals amb total impunitat.

La llei de benestar animal, d’obligat compliment per al ramader, es veu una i altra vegada incomplerta per aquells que diuen defensar el benestar dels animals.

Aquests actes denoten menyspreu per la propietat privada, menyspreu per unes persones i famílies que fan el que poden per tirar endavant una explotació.

Passa de mida la impunitat de totes aquestes persones que darrera el rètol de grup ecologista, no miren prim a l’hora de difondre unes imatges que van en contra dels principis que diuen defensar. El fet que puguin ser menors d’edat no els eximeix que els sigui aplicada la llei o que la seva família sigui responsable civil de les malifetes dels menors.

Rosa March, presidenta d’Agroprés