10 anys dels Serveis Territorials del DARP a la Catalunya Central

març 2, 2020 | Notícies

La ciutat de Vic va acollir a finals de febrer l’acte de celebració del 10è aniversari dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat a la Catalunya Central.

L’acte va comptar amb la presència de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, i diverses persones que han format part d’aquests Serveis des de la seva creació així com representants dels Consells Comarcals i municipis que conformen aquest territori i de la Societat Civil.

Van intervenir en l’acte Laia Llenas, directora de projectes del Centre Tecnològic BETA de la UVIC i membre de la Càtedra del Món Rural, Marta G. Rivera, directora de la càtedra Agroecologia i sistemes alimentaris de la UViC-UCC i Josep Puigdollers, president de la Llotja de Vic. Tots ells van posar de manifest la importància de la col•laboració entre la Universitat de Vic i els diferents sectors per cercar solucions als problemes que els afecten i van destacar el potencial de la Catalunya Central dins el sector agroalimentari de casa nostra.

Per la seva part, Teresa Jordà, va posar de relleu la importància de la creació del serveis territorials a la Catalunya Central per tal d’acostar l’administrat a l’administració. Això facilita, segons va dir, que es puguin agilitzar els tràmits així com el coneixement profund del territori que sempre ajuda a l’èxit dels projectes realitzats.

Per finalitzar, es va dur a terme un interessant acte de confraternització que va permetre un diàleg fluid entre els assistents. Agroprés.