Es reforça la formació continua a distància a causa de la COVID-19

març 16, 2020 | Notícies

El Servei de Formació Agrària (SFA) del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha reforçat l’activitat de Formació contínua a distància (FAD), en haver hagut de suspendre les activitats presencials i semipresencials com a conseqüència de la COVID-19.

Així, després de suspendre, dijous 12 de març i inicialment fins el proper dia 15 d’abril, totes les activitats formatives de formació contínua presencials i semipresencials, a causa de la situació provocada pel coronavirus, i d’acord amb la Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries agroalimentàries del DARP, se segueix oferint tots els cursos de Formació contínua a Distància (FAD), que es coordinen des de l’Escola Agrària de Mas Bové. El procés de preinscripció a tot un seguit de cursos a distància s’ha iniciat el dilluns 16 de març.

La finalitat de l’ús d’aquesta Formació a Distància (FAD) és que tots els professionals que ho necessitin puguin realitzar on-line els cursos que volien o havien de fer.

Així mateix, arran de les mesures que s’ha hagut d’adoptar a causa del coronavirus, i que limiten la formació presencial i semipresencial, s’ha aixecat el límit existent de matriculacions per curs a distància. Així, s’obre la matriculació de l’esmentada edició sense limitació d’inscripcions dintre del període establert, per tal de donar cabuda a tots els possibles afectats per la suspensió de les activitats presencials de formació contínua.

També es recorda que el personal docent de les escoles agràries seguirà impartint i fent el seguiment als alumnes de la Formació Inicial dels Cicles formatius, a través de materials de formació a distància, mitjançant les plataformes moodle de formació on-line de què disposen.