Llibres i vins catalans per al Sant Jordi confinats

abr. 22, 2020 | Notícies

Degut a l’estat d’alarma a causa de la COVID-19 no es podrà gaudir de la diada de Sant Jordi als carrers i places, ni connectar els autors amb els lectors, ni a les terrasses ni als restaurants. Per aquest motiu, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i les Denominacions d’Origen catalanes s’han sumat a celebrar la diada de Sant Jordi en xarxa, comptant amb la col.laboració i complicitat d’escriptors d’arreu de Catalunya.

Una iniciativa que se suma a les moltes que s’estan duent a terme arreu del territori per a viure aquesta diada confinats a casa.

Entre el 22 i el 23 d’abril, als perfils de l’INCAVI a xarxes socials com Twitter, Instagram, Facebook i YouTube, es compartiran en vídeos els missatges d’escriptors, poetes i periodistes que han publicat darrerament, autors que tenen alguna relació amb el món del vi, ja sigui per l’obra que han escrit o perquè hi tenen una estima especial a diferents territoris vinícoles.

Així, aquesta entitat ha assenyalat que es comptarà amb missatges de Rafel Nadal, Martí Gironell, Jordi Llavina, Meritxell Falgueras, Santi Borrell, Ruth Troyano, Toni Orensanz, entre d’altres.

Per un altre costat, els cellers catalans s’han bolcat a poder oferir vins i caves per Sant Jordi, facilitant la seva venda amb total seguretat i en molts casos, a domicili. L’objectiu és que aquest Sant Jordi tothom pugui brindar des de casa.