La Fira de Sant Miquel i l’Eurofruit superen ja el 75% d’ocupació

juny 17, 2020 | Notícies

Poc a poc es va recuperant la normalitat, i la 66ª Fira Agrària de Sant Miquel i el 35è saló internacional Eurofruit han anunciat que superen ja el 75% d’ocupació (sobre el total dels 29.000 m2 de superfície neta d’exposició disponibles), el que situa la contractació d’enguany en uns nivells pràcticament similars als d’anys anteriors. Ambdos certàmens, organitzats per Fira de Lleida, tindran lloc a la capital del Segrià del 24 al 27 de setembre. Foto: Fira de Lleida

Enguany destaca la notable presència de sectors com el dels tractors (que ocuparan una superfície conjunta de 10.000 m2)). A més hi ha prevista la participació de l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, l’automoció, els serveis financers i les assegurances.

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha assenyalat que “la progressiva desescalada i flexibilització de les condicions de mobilitat de la població han incrementat la confiança dels expositors i en els darrers dies hem constatat un sensible increment del ritme de contractació”.

Oró ha recordat, també, que de Lleida serà el primer gran saló agrari que se celebri a l’Estat espanyol després de l’estat d’alarma decretat pel govern central a mitjan març, “el que suposa un al·licient afegit per a expositors i visitants”.