Prop de 1.300 persones assisteixen a la 24ena edició del Cavatast

oct. 5, 2020 | Notícies

Sant Sadurní d’Anoia va acollir el cap de setmana del 2 al 4 d’octubre la 24ena edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia referent del sector a Catalunya. La mostra, que es va celebrar en un format especial, va aplegar una trentena d’expositors entre elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, xocolata i prop de 1.300 visitants.

Les diferents activitats es van repartir en quatre espais singulars de Sant Sadurní: CavesCodorníu, Caves Freixenet, Caves Vilarnau i les Caves Canals & Munné.Aquesta distribució va permetre controlar l’aforament i garantir totes les mesures i protocols de seguretat.

Al llarg de tot el cap de setmana els visitants van poder gaudird’una gran selecció de caves d’alta gamma, especialitats gastronòmiques de Km 0 de restauració, xarcuteria i xocolates, així com d’actuacions musicals d’artistes penedesencs en directe a cadascun d’aquests espais. Durant l’esdeveniment es van dur a terme un total de setze sessions de tast, quatre cada dia.

Mantenir l’essència

Tot i que la mostra s’ha celebrat en un format completament diferent de l’habitual, el Cavatast ha mantingut la mateixa essència que les edicions anteriors. La nova disposició ha tingut una molt bona acollida per part dels visitants i les empreses participants.

Els expositors coincideixen que, gràcies a aquest nou format, han pogut oferir un tracte molt més professional i personalitzat als visitants, que valoren molt positivament el fet d’haver pogut comprar més còmodament.

Des de l’organització, una vegada finalitzada la mostra i havent avaluat la bona acollida d’aquesta edició especial, es conclou que el format ha agradat molt a tots els agents implicats, tant expositors com assistents. Durant les properes setmanes es valorarà la possible continuïtat dels aspectes organitzatius de cara a futures edicion