Publicat el cens provisional de les eleccions agràries catalanes 2021

des. 19, 2020 | Notícies

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) l’edicte pel qual se sotmet a exposició pública el cens electoral provisional de les eleccions per a determinar la representativitat de les organitzacions professionals agràries. Foto: I. F.

Aquests comicis del camp català se celebraran a finals del primer trimestre de 2021, i seran els primers en què es podrà votar electrònicament.

El termini per a presentar-hi al·legacions finalitza el dia 15 de gener de 2021. Les al·legacions s’han de presentar telemàticament mitjançant el formulari del tràmit ‘Al·legacions al cens d’eleccions agràries’.

Les anteriors eleccions agràries van tenir lloc el 28 de febrer de 2016, hi va participar el 53,9% del cens de 26.001 electors i electores, i va caldre constituir 565 meses electorals en 555 municipis.

Per a més informació:http://agricultura.gencat.cat/ca/departament/eleccions-agraries/