Nou conveni amb el Col.legi de Periodistes de Catalunya

abr. 8, 2022 | Notícies

El passat dia 7 d’abril, la Junta Directiva d’Agropres va signar un nou conveni de col·laboració amb el Col.legi de Periodistes de Catalunya. Aquest acord reforça els lligams històrics entre totes dues institucions i facilitarà, entre d’altres, l’accés dels membres d’Agropres als serveis i espais del Col.legi de Periodistes de Catalunya (CPC) per tal de poder desenvolupar millor la seva tasca professional.

En el marc d’aquest nou acord, Agropres donarà accés a fonts d’informació del món rural i agroalimentari a les persones col.legiades. En aquest sentit Agropres farà arribar també al Degà, a través del Gerent del CPC, les propostes, suggeriments i projectes de la nostra associació professional amb l’objectiu de desenvolupar-los de forma conjunta, si la Junta del CPC així ho aprova.

Tanmateix, el nou conveni afavoreix, entre d’altres, que les persones col·legiades que vulguin formar part d’Agropres no pagaràn la quota d’associat, i que el Col.legi facilitarà els serveis d’una periodista col.legiada com a reforç de les tasques de comunicació i secretaria tècnica de la nostra Associació.

A la imatge, Eduard Gelpí i Rosa March, Secretari i Presidenta d’Agropres, respectivament, en el moment de la signatura del conveni amb Marti Calsapeu, gerent del CPC.