Els enginyers tècnics agrícoles i forestals de Girona celebren Sant Isidre a la Garrotxa

juny 13, 2019 | Notícies

Com cada any la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya va celebrar la festivitat de Sant Isidre, patró de la pagesia. Aquest any ho va fer el dissabte, 11 de maig, a La Garrotxa.

La trobada es va iniciar a l’IES La Garrotxa d’Olot on s’imparteixen, entre altres, el Cicles Formatius de Producció Agropecuària i Jardineria i on el col·legiat i membre de la Junta, Jacint Pinsach, va donar la benvinguda als companys i els va guiar per l’escola i les seves instal·lacions. Els assistents van poder admirar els equipaments dedicats a la formació d’alumnes, especialment de la branca agrària.

En aquesta visita va ser present la directora dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Girona, Elisabet Sánchez Sala. Tot seguit es va anar al Mas La Carrera de la Vall d’en Bas on es va visitar l´explotació de vaques de carn Black Angus. Mas La Carrera és promotor del projecte empresarial NATRUS, juntament amb Noel Alimentària d’Olot.

La trobada va prosseguir al Restaurant Can Morera de Les Preses on es va dur a terme un dinar de germanor en què el Col·legi va homenatjar als membres que fa 25 i 50 anys que en formen parts, als quals se’ls va lliurar una placa commemorativa als dels 25 i l’escut d’or als de 50. Entre els condecorats destaca Lluís Carbó Saguer per la seva dedicació professional tant des de la funció pública com des de la professió lliure.