Llet Nostra informa que no ha canviat ni la seva marca ni la seva imatge

gen. 28, 2021 | Notícies

Davant les informacions publicades i per evitar malentesos, des de Llet Nostra han confirmat que continuen al mercat català “amb la mateixa marca, el mateix bric i la mateixa voluntat dels darrers anysde treballar per al camp i els consumidors”. Foto: Llet Nostra

En un comunicat emès per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC), a la qual està associada, Llet Nostra ha assenyalat que “des de la nostra fundació hem reivindicat les bones maneres de fer dels ramaders, contribuïm a incrementar el valor de la producció lletera catalana i treballem per reduir el risc de què les granges ramaderes hagin de tancar perquè la indústria busqui la producció fora de Catalunya”. “Aquesta és i seguirà sent la nostra aportació a l’economia catalana, contribuint a millorar el futur del sector primari català”.

Així mateix, han indicat que son conscients que el futur passa per desenvolupar en profunditat el respecte al medi ambient i “cerquem la sostenibilitat a l’entorn on desenvolupem la nostra activitat i també en el consum”. En aquest sentit, “les nostres granges i la pròpia marca Llet Nostra disposem ja del certificat de Benestar Animal deWelfare Quality”.

Amb aquest esperit “desenvolupem col·laboracions amb altres sectors de la pagesia catalana, com la fruita seca i la mel, i oferim els productes més nostres en formats innovadors com ara elsMúsicsque vam posar al mercat fa uns mesos”.