Es duen a terme gairebé 100.000 tastos a la 39ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya

set. 25, 2019 | Fires

La 39ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya ha aplegat durant els dies de la Mercè, del 20 al 24 de setembre, més de 40 cellers de diferents Denominacions d’Origen Catalanes, i s’han repartit 16.000 copes de vi i gairebé 100.000 tastos de més de 400 vins.

Cellers i entitats vinculades al món del vi van organitzar un total de 17 activitats dirigides en la Sala de Tast de la Mostra, amb una assistència de 680 persones.

L’estrena d’ubicació, de la mostra que organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’INCAVI i PRODECA, a la Ronda de Sant Antoni, al costat del mercat, s’ha valorat positivament per la seva centralitat al bellmig de la ciutat i per comptar amb un públic més local, familiar i amb interès pel món del vi.

El director general de l’INCAVI, Salvador Puig ha manifestat que “la relació entre el barri de Sant Antoni i la 39a Mostra ha estat molt positiva, des el primer moment el barri se l’ha fet seva i això es notava en l’ambient d’aquests dies, amb molts assistents del barri i famílies, així com en la rebuda per part del Mercat i els comerciants de la zona”. Pel que fa el nou emplaçament, en comparació amb d’altres edicions, Puig ha indicat que “tot i ser un espai més reduït que a Lluís Companys, estem contents i els cellers així també ens ho han manifestat. Per tant, la nostra intenció és continuar en aquest mateix espai en la propera edició”.

Per la seva part, Ramon Sentmartí, director gerent de Prodeca, ha comentat que “una bona manera de vendre els vins i els caves al món és des de Barcelona i Catalunya. Si els coneixem i els apreciem, en som ambaixadors”.