Dos convidats d’excepció al Mercat de Nadal de Carol Vallès

nov. 29, 2019 | Agenda

El 15 de desembre, de 10 a 14 h, Cellers Carol Vallès acollirà la quarta edició del Mercat Gastronòmic de Nadal, una festa de vi i gastronomia que maridarà productes de proximitat amb els caves Reserva i Gran Reserva del celler, una oportunitat d’or per omplir el rebost de cara a les festes nadalenques.

Enguany hi haurà dos convidats d’excepció. Un serà Oriol Llavina, cuiner del restaurant El Cigró d’Or de Vilafranca del Penedès, que oferirà tres tallers de cuina nadalenca amb productes de proximitat. Les sessions seran a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h, i al final de cadascuna els assistents podran degustar els plats, preparats a partir receptes originals i amb ingredients exclusius del Penedès.

L’altre, el sommelier Ferran Centelles, col·laborador de Ferran Adrià durant 13 anys al mític Bulli, que presentarà el seu llibre ‘Qué vino con este pato’, amb un tast del Gran Reserva Familiar Millenium. Centelles ha dirigit el primer volum de la Bullipèdia dedicat al vi, i és el principal col·laborador a Espanya de la prestigiosa enòloga britànica Jancis Robinson.

Els productors presents al Mercat Gastronòmic, i que col·laboren durant tot l’any amb Carol Vallès, són Embotits Mitjans, Forn de pa J. Rius, Fepromodel Ostres del Delta, Melmelades Les Filos, Carquinyolis Sant Quintí, Fumats, salaons i encurtits La botigueta del mig i Foies Collverd. Tampoc no hi faltarà l’oli d’oliva verge extra Dòliva, produït als cellers, que el públic podrà degustar i adquirir durant tota la jornada.

En aquesta edició, els caves de Carol Vallès se serviran en copes Riedel, i al llarg del matí es faran visites al celler. A més a més, amb el tiquet de les degustacions del mercat s’oferiran descomptes en la compra de cava.

Cellers Carol Vallès vol aprofitar la celebració del Mercat Gastronòmic per col·laborar amb el Banc dels Aliments i el Rebost Solidari de Vilafranca del Penedès. Els assistents hi podran contribuir en un espai de recollida d’aliments que estarà actiu durant tot el dia.

El preu de l’entrada és de 19 € (IVA inclòs) per persona per al Mercat Gastronòmic, i de 27 € (IVA inclòs) amb el taller de cuina. L’aforament està limitat a 250 persones per qüestions d’espai. Per aquest motiu, és imprescindible reservar prèviament al web de Cellers Carol Vallès, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 93 898 90 78.